Vanwege de huidige omstandigheden als gevolg van het coronavirus zijn sommige pakketten daardoor langer onderweg. Wij vragen uw begrip.

NanoProfs » Unieke coatings » SeaQueen Antifouling

NanoPhos SeaQueen extreme coating

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis "


Ontwikkeld door NanoPhos, SeaQueen extreme coating, vermindert de hechtingskracht van mariene organismen


Innovatieve NanoPhos SeaQueen Extreme coating, ijzer en kopervrij. Zelfpolijstende coating. Het kan worden toegepast op schepen met een snelheid tot 40kt. Het reageert ook op de behoeften van schepen die stationair blijven bewegen op een zeer lage of zeer hoge snelheid voor langere periodes. Ideaal voor zee omgevingen met een hoge mate van vervuiling van micro-organismen (harde vervuiling: zeepokken). Het voldoet aan de strengste nationale, communautaire en internationale regelgeving van de Internationale Mariene Organisatie (IMO).

SeaQueen Extreme coating is gebaseerd op een ander werkingsprincipe dan de gebruikelijke oplossingen die op de markt zijn. Het vermindert de hechtingskracht van mariene organismen omdat de oppervlaktestructuur op nanoschaal wordt gewijzigd. Mocht er prompt toch iets op de romp komen dan kan dit door te gaan varen schoon gevaren worden, En als de boot tijdje stil ligt is het zeer eenvoudig te verwijderen.

 

AANBEVOLEN GEBRUIK
Ideale formulering voor toepassing op aluminium rompen of waar koperformuleringen onverenigbaar blijken met substraat.

 

GOEDKEURINGEN EN CERTIFICATEN
Goedgekeurd door Lloyd's Register, als TBT-Free Anti-Fouling System, door ABS & RINA. Certificaten kunnen op verzoek worden verstrekt.

DENK en werk mee AAN onze "GROENE" planeet.

 


Testpanel 

Gecertificeerd


aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating