NanoGlas Coating

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis "


NanoGlas coating heeft een extreem duurzame werking, 100% biologisch afbreekbaar


De NanoGlas coating is een beschermende coating voor glas in het algemeen maar ook andere oppervlakken kunnen hiermee behandeld worden en is op basis van de nieuwste nanotechnologie.

NanoGlas coating maakt behandelde oppervlakken easy to clean. Kalkresten en dergelijke vuil kunnen zich niet hechten aan de behandelde oppervlakken. Gemakkelijk in onderhoud en kostenbesparend. Vanwege de extreem hoge oleofobe (olie afstotend) en hydrofobe (water afstotend) eigenschappen is het hechten van waterdruppels niet meer van deze tijd.

Ook moeder natuur helpt u een handje mee, doordat de coating dat de eigenschap easy to clean heeft, dit betekend dat als er vogel uitwerpselen op uw ramen terecht komen de regen het er weer afspoelt.

Ook te gebruiken op zonnepanelen.

 

Eigenschappen

 • Permanente transparant coating

 • Duurzame bescherming

 • Hydrofoob

 • Onderhoud kostenbesparend

 • Eenvoudig aan te brengen

 • Bescherming tegen algen, schimmelontwikkeling

 • 10 jaar garantie

NanoGlas coating, een transparante coating en geschikt voor toepassing op alle niet poreuze ondergronden.

Deze coating vormt een permanente monomoleculaire laag op de ondergrond, veredelt de ondergrond en beschermt het tegen het verouderingsproces.

Gebruik:

 NanoGlas coating is geschikt voor alle niet poreuze materialen zowel binnen als buiten. 

 Toepassingen voor nano glas coating zijn:

 • Vensterglas

 • Keramische tegels

 • Alle edele metalen zoals RVS, koper, brons, messing enz.

 • plastics, trespa

Toestand van het oppervlak

De oppervlaktes moeten droog en vet vrij zijn. Vooraf schoonmaken met ProfiBright reinigers voor het ultieme eindresultaat.

Ontvetten

Wij adviseren te ontvetten en verder schoon te houden met ProfiBright reinigers, ProfiBright glas is een 100% biologisch afbreekbare gebruiksklare glasreiniger die ontvet, ontsmet en schoonmaakt in één. Secuur het gehele oppervlak reinigen met ProfiBright, ook goed de hoeken behandelen, een paar minuten laten drogen, eventueel met een droge schone doek afvegen en daarna wordt de NanoGlas coating aangebracht. Sprayen en met een microvezeldoek het gehele oppervlak raken met de Nanocoating.

Neem eens contact met ons op voor een offerte bespreking

aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating