NanoProfs » Nanocoatings » NanoGlas Coating

NanoGlas Coating

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis "


NanoGlas coating heeft een extreem duurzame werking, 100% biologisch afbreekbaar


De NanoGlas coating is een beschermende coating voor glas in het algemeen maar ook andere oppervlakken kunnen hiermee behandeld worden en is op basis van de nieuwste nanotechnologie.

NanoGlas coating maakt behandelde oppervlakken easy to clean. Kalkresten en dergelijke vuil kunnen zich niet hechten aan de behandelde oppervlakken. Gemakkelijk in onderhoud en kostenbesparend. Vanwege de extreem hoge oleofobe (olie afstotend) en hydrofobe (water afstotend) eigenschappen is het hechten van waterdruppels niet meer van deze tijd.

Ook moeder natuur helpt u een handje mee, doordat de coating dat de eigenschap easy to clean heeft, dit betekend dat als er vogel uitwerpselen op uw ramen terecht komen de regen het er weer afspoelt.

Ook te gebruiken op zonnepanelen.

 

Neem eens contact met ons op voor een offerte bespreking

aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating