Vanwege de huidige omstandigheden als gevolg van het coronavirus zijn sommige pakketten daardoor langer onderweg. Wij vragen uw begrip hiervoor.

NanoProfs » Clean Edge Led

Virussen/Bacteriën bestrijden met de CleanEdge icm Antimicrobiele coatings (E171)

 

S ‘WERELDS EERSTE VIRUS/BACTERIËNDODENDE LEDVERLICHTING PANEEL (24/7)

GEEN SCHADELIJKE UV-C/A/B OF INFRAROODSTRALINGEN.


Clean Edge is een innovatief verlichtingsproduct dat continuïteit toevoegt aan het desinfectieproces.

De LEDverlichtingsarmaturen geven licht met een golflengte van 405 nm (niet schadelijk zoals UV-C).

In combinatie met onze 100% veilige Antimicrobiële Nanocoatings TA2219 & TA2203 wordt het proces sterk versneld; van boven en beneden, waar het licht niet komt werkt de coating altijd door. Op deze manier biedt Clean Edge icm met de Antimicrobiele Nanocoatings een oplossing die uw inspanningen versterkt om uw omgeving te desinfecteren en bestaande infecties te voorkomen.

 

Levensduur Ledpaneel = 50.000 branduur/staat gelijk aan 5,7 jaar bij 24/7 - 365 dagen het licht aan!

 

Veilig en effectief
De geavanceerde technologie en antimicrobiële coating zorgt de hele dag voor een gesteriliseerde omgeving. En omdat de unit boven het UV-lichtspectrum zit, is deze oplossing, in tegenstelling tot UV-A/B/C, NIET schadelijk voor mens en dier.! Het paneel is goed voor een dekkingsgraad van ca. 24 m²!


Breed inzetbaar
Clean Edge icm Antimicrobiele Nanocoatings geven een nieuwe dimensie aan het ‘Nieuwe Normaal’. U creëert een veilige (werk)omgeving.

Clean Edge/Antimicrobiele Nanocoatings zijn breed inzetbaar en ook los van elkaar aan te schaffen: gezondheidszorg, onderwijs, laboratoria, kantoren, sportscholen, luchthavens en nog veel meer. Maak nu kennis met ons systeem voor een gezonde werk)omgeving.

 

Nano Profs Luchtzuiverende Coating NL
120 downloads
TA 2219 Hygiene Indoor
108 downloads
Nano Profs TA 2203 EN Metals
105 downloads
Eu Conformiteits verklaring Led
83 downloads
Veiligheids certificaat led
89 downloads
CLEENEDGE Nano Profs Folder
119 downloads
Testrapport Kilt
90 downloads

aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating