OVER ONS

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken op alle materialen en ondergronden.


Over ons? Sterk in biologische nano coatings, fouling release coatings & antimicrobiele coatings


NanoProfs Holland is het meest gedreven (nano) coating applicatie bedrijf van Nederland. We zijn enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen, we denken mee met klanten om een optimaal resultaat te halen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We zijn open en eerlijk: What you see is what you get, en als wij onze kennis kunnen delen met onze klanten zullen wij dat zeker niet laten. Wij zijn NanoProf's Holland, hét juiste adres als het om duurzaam beschermen gaat.

(ik) Serge van Soest vader en opa tegelijkertijd en eigenaar/oprichter van NanoProfs Holland dat gevestigd is in Delft, Zuid-Holland. NanoProf's Holland is een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van zeer duurzame maar vooral 100% biologisch afbreekbare nano coatings zo ook het aanbrengen van de meest innovatieve antifouling wrap/folie, om zo uw mooie boot aan de onderkant te beschermen tegen aangroei. De doeleinden zijn eindeloos. Een distributienetwerk naar 25 landen zit ook in onze taken pakket.

Wij voorkomen met ''BionanoCoat coatings'' aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, virussen en verkleuring. Wij zijn sinds 2005 actief als èèn van de eerste coating applicatie bedrijven met originele chemische protectieve nanocoatings in europa. Samen met u gaan we de wereld duurzamer maken met onze zeer unieke maar vooral biologische nano protectieve coatings. We beschermen hout, steen, glas, metaal, beton, boot/scheepsrompen, windmolens zowel op land dan wel op zee en voor nog veel meer diensten en toepassingen zijn wij inzetbaar. 

U wilt toch ook uw eigendommen duurzaam beschermen? en tegelijkertijd een kostenbesparing creeeren..!! Denk aan uw mooie boot of uw natuurstenenvloer, Maar denk ook aan uw sanitaire voorzieningen, zwembad, keuken, zo ook voor  betonnen vloeren/wanden, gevels en vloerdelen, glazen gevelplaten, voertuigen, bruggen, viaducten, straatmeubilair en wat u zich nog meer kunt voorstellen.


Contacteer ons voor elk reinigings- of beschermings probleem, zodat we de juiste BioCoat nanocoating en werkwijze kunnen defineren om zo een optimale reinigings en beschermings strategie te kunnen bepalen voor u.


aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating, speedgrade, lakegrade, seagrade, Finsulate antifouling wrap, finsulate