NanoTextiel & Interieur Coating

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis kantoor"


NanoTextiel coating beschermen van textiel & Interieur

NanoTextiel coating maakt eenvoudig alle soorten textiel waterafstotend. Deze waterafstotende spray is niet te vergelijken met de gebruikelijke sprays die je bij de kleding- en schoenenwinkels vindt. Na aanbrengen van de NanoTextiel coating is textiel 100% vochtafstotend. Uniek is de mogelijkheid om kleding te wassen zonder dat het product zijn werking verliest.

Wij kunnen ook harde oppervlakken in jachten, boten, (cruise)schepen, hotel maar ook bij u thuis of op kantoor beschermen om het reinigingsgemak te verbeteren, vlekken, slijtage te voorkomen en de reinigings en onderhoudskosten sterk  te verlagen.

NanoTextiel coating beschermen van textiel & Interieur

Textiel wordt 100% vochtwerend. Behandeld textiel is kleurloos beschermd. Afhankelijk van de omstandigheden behoudt dit product een werking tot zelfs 36 maanden! De NanoTextiel coating  maakt een verbinding met de textielvezels, heeft een UV-fliter voor behoud van kleuren en is ondanks de kleurloze protectie volledig dampdoorlatend. Na behandeling en droging verkrijgt het materiaal een parelend effect wanneer deze met water wordt getest.

Kleding in de wasmachine? Geen probleem!

Kleding behandeld met de NanoTextiel coating kan gewoon gewassen worden zonder toevoegingen. Het kan ook gewoon met andere kleding worden meegewassen. Nadat de kleding is gewassen moet het alleen even in de droger gedroogd worden, of na het drogen moet het gestreken worden. De werking is dan weer volledig terug. De hitte reactiveert de werking van het product volledig. Er is geen ander product op de markt met deze eigenschappen.


aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating