Vanwege de huidige omstandigheden als gevolg van het coronavirus zijn sommige pakketten daardoor langer onderweg. Wij vragen uw begrip.

NanoProfs » Antifouling wrap

FINSULATE WRAP KOPEN

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis kantoor"


Finsulate wrap kopen, om de romp te beschermen tegen de aangroei van (micro)organismen


De aangroeiwerende bescherming van Finsulate antifouling wrap. De wrap werkt als het schip beweegt of stil ligt en de duurzaamheid van minimaal 10 jaar met een garantie van 5 jaar betekent dit voor u dat u zeker bespaart op de jaarlijkse onderhoudskosten.


Finsulate wrap kopen om de romp te beschermen tegen de aangroei van micro-organismen? Het is een 100% milieuvriendelijk alternatief voor alle "giftige" aangroei-werende verven!

Schonere schepen, Gezondere zeeën en een Groenere planeet.

Alle schepen in zout en zoet water moeten een aangroeiwerend product gebruiken om de romp te beschermen tegen de aangroei van (micro)organismen, mosselen, kokerwormen en algen.

Dit kan een reden zijn om Finsulate antifouling wrap aan te schaffen voor uw boot.

 

Finsulate antifouling wrap bij NanoProf's Holland

De antifouling wrap van NanoProf's Holland is “biodegradable”, dit betekent dat het geen schadelijke stoffen vrijlaat in de natuur. Dit is de reden dat de finsulate wrap van NanoProf's Holland steeds populairder wordt.


Veel huidige bedrijven gebruiken antifoulingverven die giftige chemicaliën bevatten zoals koper, zink en zelfs tributyltin. Wanneer boten permanent aangemeerd liggen, breekt verf onvermijdelijk af in het water. Dit is slecht voor het milieu en een van de vele gevolgen is dat de giftige stoffen de voedselketen besmetten voordat ze op ons bord belanden.

Antifouling-verf moet eenmaal per jaar worden vervangen. Dit type bootbehandeling is zeer kostbaar en tijdrovend voor booteigenaren. Als het niet regelmatig wordt gedaan, is het niet langer effectief. Vervolgens moeten oude verven handmatig worden verwijderd door nog giftiger producten te gebruiken.

Als de boot permanent in zout water blijft, is niet gegarandeerd dat de aangroeiwerende behandeling 100% effectief zal zijn. Zeepokken en andere mariene groei zijn nog steeds te vinden op boten die een aangroeiwerende behandeling hebben ondergaan. Antifouling-verf is een permanent probleem voor booteigenaren en moet zo vaak mogelijk worden gecontroleerd.

Er zijn bijvoorbeeld momenteel geen beperkingen in Australië en Nieuw-Zeeland, maar antifouling kan de komende jaren mogelijk worden verboden. In sommige Europese landen en in Californië gelden momenteel antifouling-voorschriften. Daarom moet u alternatieven voor aangroeiwerende middelen overwegen die milieuvriendelijker zijn. 

Heeft u vragen over onze finsulate wrap? Neem contact met ons op. 

 

european inventor award winner 2019

Hiswa, Product van het jaar

european patent office

Meer informatie?


FINSULATE antifouling wrap

Het gaat om een uitvinding die in 2014 de Dutch Innovation Award heeft gewonnen, in 2018 op de Hiswa werd uitgeroepen tot product van het jaar, en in juni dit jaar de European Inventor Award 2019 van het Europees Octrooibureau kreeg, in de categorie midden- en kleinbedrijf.

Het prijswinnende product heet Finsulate en is geen verf, maar een zelfklevende folie die als een ‘wrap’ op de romp van een schip wordt aangebracht. Hierdoor wordt het vaak “finsulate wrap” genoemd. Door de fijne vezel-structuur op het oppervlak verhindert deze de ongewenste aangroei, zonder de weerstand van het schip te verhogen.

Anti-corrosie, Spray-coating, Antifouling wrap, Besmetting, Bescherming tegen corrosie, Keramische coating, Coatingdiensten, Corrosieweerstand, Beschermende coatings, Waterafstotend, Siliciumdioxide, Zelfreiniging, Nanotechnologie, Titaniumdioxide, Nanomaterialen, Gecoat, Finsulate


Neem eens contact met ons op voor een offerte bespreking

aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating