HelixPro Propeler coating vermindert de hechtingskracht van mariene organisme

wij voorkomen voor u met onze bionano coatings, fouling release systems & Antimicrobiële coatings aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, verkleuring & virussen. En zorgen wij ook voor schone lucht.


Markt van toepassing

HelixPro Propeller coating


HelixPro Propeler coating is de volgende generatie van propeller fouling release coatings. De ondoordringbare laag die na het uithardingsproces wordt gevormd, biedt een superieure bescherming tegen corrosie voor ferro- en non-ferrometalen. Het bindt direct aan het metalen oppervlak, daarom elimineert het gebruik van primer coat en de bijbehorende kosten van meerdere prefabricage lagen (primers) toepassing en tijd.  Uitstekende prestaties bieden een multi-seizoensgebonden service van 3 jaar.

 

AANBEVOLEN GEBRUIK
Ontworpen om bescherming te bieden op alle onderwateroppervlakken, die gemaakt zijn van brons, aluminium, roestvrij staal en/of  andere legeringen: propellers (buitenboordboord - binnenboord, arneson type) roeren, schroefassen, assen beugels, trim tabs, boegschroef, stern-thrusters, zwemplatform beugels, zwemladders.

 

BESCHIKBARE VERPAKKING

1L-eenheid (Totaal 1L in twee containers | 4:1, A:B per volume)
2,5 L-eenheid (Totaal 2,5 L in twee containers | 4:1, A:B per volume)
20L-eenheid (Totaal 20 L in twee containers | 4:1, A:B per volume)
reiniging propeler

TDS bladen

Veiligheids bladen

Testpanel zoutwater