ProfiBright reinigers

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis kantoor"


profibright reinigers zijn kind/diervriendelijk, happc, 100% biologisch afbreekbaarSchoonmaken als een professional met de producten van ProfiBright de beste biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen van de Nederlandse markt!

Professionals kiezen voor ProfiBright reinigers vanwege de uitstekende resultaten, de economische voordelen en vooral biologisch afbreekbaarheid van onze producten. We doen meer om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu door onze zakelijke klanten een retour systeem aan te bieden van lege kunststof flessen en jerrycans. Wij dragen zorg voor de juiste verwerking en vooral recycling van deze materialen. Goed voor mens en natuur.

Wij dagen u als particuliere gebruiker graag uit en test onze producten thuis als een professional! Heeft u toch een schoonmaakprobleem waar u niet het beoogde resultaat mee haalt, neem dan contact met ons op via contactformulier of telefonisch en wij zullen ervoor zorgen dat het wel gebeurt. Mocht het dan toch niet lukken dan krijgt u van ons uw geld terug.

 


aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating