profibright is kind/diervriendelijk, happc, 100% biologisch afbreekbaar

wij voorkomen met bionano coatings, fouling release systems & Antimicrobiële coatings aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, verkleuring, virussen. En zorgen wij ook voor schone lucht.

ProfiBright - Voor de professional & consument

Test RapportSchoonmaken als een professional met de producten van ProfiBright de beste biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen van de Nederlandse markt!

Professionals kiezen voor ProfiBright vanwege de uitstekende resultaten, de economische voordelen en vooral biologisch afbreekbaarheid van onze producten. We doen meer om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu door onze zakelijke klanten een retour systeem aan te bieden van lege kunststof flessen en jerrycans. Wij dragen zorg voor de juiste verwerking en vooral recycling van deze materialen. Goed voor mens en natuur.

Wij dagen u als particuliere gebruiker graag uit en test onze producten thuis als een professional! Heeft u toch een schoonmaakprobleem waar u niet het beoogde resultaat mee haalt, neem dan contact met ons op via contactformulier of telefonisch en wij zullen ervoor zorgen dat het wel gebeurt. Mocht het dan toch niet lukken dan krijgt u van ons uw geld terug.