BIOnano coatings

BIOnano coatings + TDS bladen


Beton NL
PDF – 202.8 KB 4 downloads
Glas NL
PDF – 74.9 KB 4 downloads
Metal NL
PDF – 139.2 KB 2 downloads
Solar NL
PDF – 132.7 KB 4 downloads
Hout NL
PDF – 78.6 KB 4 downloads

Om u een beeld te geven of BIOnano coatings geschikt zijn voor uw project,

geven wij u hierbij 5 voordelen die de BIOnano coatings u kan bieden.

 

  1. Verlaagt schoonmaakkosten: vuil en vet glijdt zo van ramen en zonnepanelen ect. Schoonmaken wordt hiermee veilig en kostenbewust
  2. Beschermt tegen vandalisme: vormt een effectieve permanente anti-graffiti of anti urine beschermlaag
  3. Vertraagt degradatie: Duurzame bescherming voor kwetsbare en poreuze objecten zoals bruggen, monumenten etc.
  4. Voorkomt kortsluiting: ideaal voor elektrische toepassingen en elektronische systemen
  5. Bevordert gezondheid: zelfs gevaarlijke schimmels en virussen/bacteriën hechten niet langer aan de ondergrond

 

Deze voordelen worden gerealiseerd door nanotechnologie ofwel minuscule nano deeltjes.  Deze deeltjes zijn een miljardste van een meter klein. Ter vergelijking: één nanometer verhoudt zich tot één meter, zoals een kleine voetbal zich verhoudt tot de aarde.

BIOnano coatings vormen het in tegenstelling tot traditionele beschermmiddelen geen laag om het object, maar dringt het letterlijk een oppervlakte binnen en wordt zo één met de structuur. Dit zorgt ervoor dat vloeistoffen niet meer naar binnen kunnen dringen en vuil, vet en schimmels niet langer meer kunnen hechten aan het behandelde oppervlak.

 

Vanuit onze samenwerking met partijen die het internationaal (wereld)erfgoed willen beschermen en conserveren, gebruikt NanoProf's Holland nano producten die de groei van algen, schimmels en mos langdurig stoppen zonder bijkomende beschadigingen te veroorzaken. Hierdoor kunnen we perfect projecten aangaan ter bescherming van dit belangrijk erfgoed. Wij ondernemen vanuit de opvatting dat we goed voor onze aarde en werelderfgoed moeten zorgen met een zo min mogelijke belasting voor het milieu.

 

Het belangrijkste voordeel van nanotechnologie is het veelzijdige karakter. De technologie kan worden toegepast in verschillende industrieën en consumenten behoeftes. We hebben tal van referenties waar we succesvol historisch erfgoed zoals standbeelden reinigen, waarna we het duurzaam maar vooral biologisch beschermen, buiten-meubilair hun originele uitstraling laten behouden of sanitair behandelen zodat het praktisch geen onderhoud meer behoeft. Om maar enkele voorbeelden te noemen. BIOnano coatings beschermt ook uw zonnepanelen en vergroot het rendement aanzienlijk. Zonnepanelen hoeven na een behandeling niet meer gereinigd te worden. Onze BIOnano coatings beschermen niet alleen oppervlakken, maar helpt ze ook gemakkelijk schoon te maken door het vuil en waterafstotende karakter te mee geven. Onze BIOnano coatings worden onder meer ingezet voor het beschermen van boten/schepen op rederijen, straatmeubilair, staalconstructies, glazenobjecten. Zo zijn er eindeloze oplossingen die wij in kunnen zetten om uw probleem op te lossen.