"Nano-steen" COATING

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis kantoor"


Nano-Beton Steen
240 downloads

"Nano-steen" coating beschermt tegen binnendringen van vuil en vocht


"Nano-steen" coating geeft bescherming op "waterbasis" 

De steen coating is een transparant, kant en klare coating dat steen in het algemeen beschermd tegen fysische en natuurlijke chemische schade. "Nano-steen" coating is op "waterbasis" ontwikkeld en vormt een permanente monomoleculaire laag binnen de haarvaten, zonder ze volledig te sluiten, zonder wijziging van de oorspronkelijke aspecten van het materiaal.

Extra informatie is altijd mee genomen kijk hier verder?

Er is kwantumkorting mogelijk als meerdere buren mee doen met de gevelreiniging/coaten, er kan in één keer worden doorgewerkt wat zal besparen op het arbeidsloon, en zo ook op jou offerte.


aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating