bio nano Steen coating

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis kantoor"

Beton Steen
48 downloads
Beton Wb
51 downloads

bio nano Steen coating


Onze BIO nano steen coating is op basis van de nieuwste nanotechnologie technieken vervaardigd, en het is mogelijk om alle steenachtige materialen volledig onzichtbaar te beschermen tegen binnendringen van vuil en vocht. De behandelde oppervlakken zijn eenvoudig te reinigen en blijven schoon met behoud van hun natuurlijke uitstraling. De oppervlakken zijn onzichtbaar beschermd en zeer duurzaam.

Met recente actieve nanotechnologie technieken is het nu ook mogelijk om eigenschappen te geven van zeer poreuze steensoorten, zoals mergel, beton, marmer-natuursteen (kalkzandsteen), zodat ze ook kunnen worden gebruikt in alle soorten natte gebieden.

Zand-kalkstenen muur- en vloerafwerkingen in een badkamer, travertijn verwerkt in de vloer en binnenwanden en platforms van een zwembad of, bijvoorbeeld, een wastafelmeubel geheel gemaakt van beton of een betegelde betonnen vloer. Maar ook als u metselwerk of betonnen gevelonderdelen wilt beschermen, of uw terras(sen) of andere meubels voor een lange tijd duurzaam en hydrofoob(waterafstotend) wilt maken, hebben we daarvoor de beste BIO nano steen coating voor u.