MONTAGE-DISTRIBUTIE BEDRIJF IN biologische NANO COATINGS, fouling release coatings & antimicrobiele coatings

wij voorkomen met bionano coatings, fouling release systems & Antimicrobiële coatings aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, verkleuring, virussen. En zorgen wij ook voor schone lucht.

Wie zijn wijWie zijn wij, NanoProfs Holland dat gevestigd is in Delft, Zuid-Holland is een duurzame/biologische onderneming dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van zeer duurzame maar vooral 100% biologisch afbreekbare BIOnano protective coatings zo ook het aanbrengen van de meest innovatieve antifouling folie, om zo uw mooie boot aan de onderkant te beschermen tegen aangroei, vuil, vocht, uitwerpselen(bovenwater), De doeleinden zijn eindeloos. Distributienetwerk wereldwijd zit ook in onze taken pakket.

 

Wij voorkomen met ''BIOnano-coatings'' aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, virussen en verkleuring. Wij zijn sinds 2005 actief als èèn van de eerste coating applicatie bedrijven met originele chemische protective nano-coatings in europa. Samen met u gaan we de wereld duurzamer maken met onze zeer unieke maar vooral biologische BIOnano protective coatings. We beschermen hout, steen, glas, metaal, beton, boot/scheepsrompen, windmolens zowel op land dan wel op zee en voor nog veel meer diensten en toepassingen zijn wij inzetbaar. Dit betekend dat wij geen chemische producten meer  aanbrengen en/of distribueren.

 

U wilt toch ook uw eigendommen duurzaam beschermen? en tegelijkertijd een kostenbesparing creeeren..!! Denk aan uw mooie boot of uw natuurstenenvloer, Maar denk ook aan uw sanitaire voorzieningen, zwembad, keuken, zo ook voor  betonnen vloeren/wanden, gevels en vloerdelen, glazen gevelplaten, voertuigen, bruggen, viaducten, straatmeubilair en wat u zich nog meer kunt voorstellen.

 


Contacteer ons voor elk reinigings- of beschermings probleem, zodat we de juiste BIOnano-coating en werkwijze kunnen defineren om zo een optimale reinigings en beschermings strategie te kunnen bepalen voor u.