Vanwege de huidige omstandigheden als gevolg van het coronavirus zijn sommige pakketten daardoor langer onderweg. Wij vragen uw begrip hiervoor.

NanoProfs » Unieke coatings » Antifouling coating

ANTIFOULING KOPEN

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis "


Antifouling kopen om je boot te beschermen tegen afzettingen van (micro)organismen


Antifouling is de term waarmee we in het algemeen de behandeling van metaal/hout of andere onderdelen van een product (boot) behandelen met als doel om dat product te beschermen tegen afzettingen van, (micro)organismen, vuil, algen en slakken en beschermen van het metaal/hout (bijvoorbeeld) tegen rot. Daardoor blijft het metaal/hout glad. Het product wordt ingesmeerd met een laag antifouling, die het voor ongeveer 10 jaar zal beschermen, afhankelijk van de ondergrond en de omstandigheden. De behandeling moet jaarlijks of soms tweejaarlijk bekeken worden, omdat de laag langzaam afslijt.Het product wordt aangebracht zoals u verf aanbrengt, dus met een kwast en/of roller en/of sprayen. Dit betekent dat een boot schoon en droog moet zijn, anders is er geen optimale hechting. Wilt u ook antifouling kopen? Dat kan bij Nanoprofs.com, neem contact met ons op via deze link Contact.

Waarom is antifouling beter en moet u antifouling kopen?

 

Als het gaat om een nieuwe boot moet deze behandeld worden ruim vóór de eerste tewaterlating. In plaats van de boot “gewoon’ in de lak te zetten kunt u ervoor kiezen om de onderkant van de boot (dat wil zeggen het deel dat onder water komt te liggen), te behandelen met een antifouling coating of folie/wrap. Deze is verkrijgbaar in diverse kleuren, en wordt aangebracht zoals verf aangebracht wordt. De antifouling coating zorgt ervoor dat er niets gebeurt met het onderwater gedeelte, er groeit geen alg, de kleur blijft mooi, het metaal / hout is en blijft beschermd.

Waar moet u op letten bij het kopen van antifouling?

Antifouling is in feite een onderwaterverf met koper erin. Daardoor is het giftig voor al het leven (niet alleen voor algen dus, ook voor ons!). U moet daar ook rekening mee houden als u het verwerkt, want ook de dampen zijn giftig. Gelukkig heeft u bij ons de keuze voor
biologische alternatieven. Die beschermen nog steeds uw boot, maar ook het milieu. U veegt dan periodiek de (door de behandeling makkelijk loslatende) algen er zó af, of u spuit het oppervlak schoon. Wilt u antifouling kopen? Let er dan wel op dat het een product met
het juiste keurmerk heeft, anders bent u strafbaar.

Waarom professionals antifouling kopen bij Nanoprofs.com

 

Bij Nanoprofs.com kunt u antifouling kopen die uitblinkt in effectiviteit, gebruikersgemak en duurzaamheid. Onze antifouling zorgt tevens voor een hoger rendement omdat de antifouling ervoor zorgt dat u boot glad blijft, en dus minder weerstand geeft bij het varen.
Dat levert voordeel in brandstofverbruik op. Wij zijn gespecialiseerd in de biologische antifouling, en gaan voor schone zeeën en gezond vaarwater.

Product voordelen van NanoProf's Holland

  • Economische oplossingen

  • Duurzaamheid

  • 100% Milieuvriendelijk - Biologisch

  • Energiebesparend

  • Effectiviteit

Waarom NanoProf's Holland?

  • Kennis van de branche (23jaar)

  • Altijd op zoek naar nieuwe innovaties

  • Altijd hoogste kwaliteit

  • Vakkundige montage

  • 100% klanttevredenheid


aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating