SurfaGuard Metals

wij voorkomen voor u met onze bionano coatings, fouling release systems & Antimicrobiële coatings aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, verkleuring & virussen. En zorgen wij ook voor schone lucht.


EN Surfa Guard Metals SDS
PDF – 320.0 KB 8 downloads
Surfa Guard Metals PDS EN
PDF – 556.7 KB 9 downloads

Corrosieremmer / shopprimer voor ijzerhoudende oppervlakken zoals koolstofstaal, gietijzer, verzinkt (verzinkt) staal, RVS

SurfaGuard Metals wordt aangebracht op metalen oppervlakken om corrosie te voorkomen tijdens transport en opslag tot de installatie. De corrosiesnelheid wordt tot 10 keer verlaagd en de metaalglans blijft ongewijzigd, zelfs bij blootstelling aan een corrosieve omgeving. 

ALGEMENE KARAKTERISTIEKEN

SurfaGuard Metals is een formulering op waterbasis die reageert met het metalen oppervlak (ferro of non-ferro) en de corrosie remt. Door de combinatie van nanodeeltjes en corrosieremmers ontstaat er een ondoordringbare laag tegen vocht en zuurstof. SurfaGuard Metals modificeert het metalen oppervlak chemisch om een ​​passieve laag te vormen en de corrosieve stoffen kunnen niet in contact komen met het metalen oppervlak. De toepassing van SurfaGuald Metals helpt roestvrij staal het "glanzende" en het uiterlijk ervan te behouden.

 

TOEPASSINGSOPPERVLAKKEN

Ferro-oppervlak: koolstofstaal, gietijzer, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal, non-ferro oppervlakken: aluminium en zinklegeringen, gewapende stalen staven 

 

TOEPASSINGSOPMERKINGEN

Het aanbrengoppervlak moet schoon en droog zijn. Reinig het oppervlak voor het aanbrengen met een alkalische, zure of neutrale reiniger of oplosmiddel. Na verwijdering van de applicatieovermaat vindt uitharding plaats binnen +/- 2 uur bij omgevingstemperatuur. 

Verbruik: geschat verbruik 5-8 m² / L, sterk afhankelijk van de applicatiemethode.