SurfaShield C

wij voorkomen voor u met onze bionano coatings, fouling release systems & Antimicrobiële coatings aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, verkleuring & virussen. En zorgen wij ook voor schone lucht.


EN Surfa Shield C SDS V 220420
PDF – 229.0 KB 11 downloads
Surfa Shield C PDS EN Version 2
PDF – 1.1 MB 10 downloads

SurfaShield C werkt door omgevingslicht te absorberen en om te zetten in chemische kracht. Bacteriën, virussen, schimmels, gasvormige verontreinigingen, geuren, vlekken die allemaal uiteenvallen en afbreken tot onschadelijke anorganische verbindingen. Zo blijven de applicatieoppervlakken actief schoon. De behandelde oppervlakken worden superhydrofiel en als gevolg hiervan worden vervuilende stoffen weggespoeld. SurfaShield C werkt ook als een luchtzuiveraar omdat het schadelijke organische stoffen zoals vluchtige organische stoffen (VOC) afbreekt.  

 

ALGEMENE KARAKTERISTIEKEN

SurfaShield C is een vloeibare formule met nanotechnologie, die effectieve zelfreinigende en zelfsteriliserende eigenschappen biedt op een groot aantal poreuze bouwoppervlakken. Door gebruik te maken van nanotechnologie worden prestaties, effectiviteit, continue actie en minimale verandering in het oorspronkelijke natuurlijke uiterlijk van het applicatieoppervlak gegarandeerd.

Fotokatalytische zelfreinigende nanotechnologie voor de bescherming van poreuze oppervlakken. SurfaShield C wordt aangebracht op poreuze oppervlakken en ontleedt organische vlekken en verontreinigingen, voorkomt microbiële groei, zuivert de lucht, verwijdert geurtjes. Door het omringende licht te benutten, worden behandelde oppervlakken zelfreinigend en zelfsteriliserend. 

 

TOEPASSINGSOPPERVLAKKEN 

Muren, stenen, cement, voeg, pleister, mortel, ongepolijst marmer.

 

TOEPASSINGSOPMERKING

Het wordt aanbevolen om ProfiBright 6 te gebruiken voorafgaand aan SurfaShield C-applicatie aan te brengen.

Verbruik: geschat verbruik 8-10 m² / L, sterk afhankelijk van de eigenschappen van het oppervlak.