SeaQueen Extreme coating vermindert de hechtingskracht van mariene organismen

wij voorkomen voor u met onze bionano coatings, fouling release systems & Antimicrobiële coatings aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, verkleuring & virussen. En zorgen wij ook voor schone lucht.


Markt van toepassing

SeaQueen Extreme coating


Innovatieve antifouling coating, ijzer en kopervrij. Zelfpolijstende coating. Het kan worden toegepast op schepen met een snelheid tot 40kt. Het reageert ook (fouling free) op de behoeften van schepen die stationair blijven, bewegen op een zeer lage of zeer hoge snelheid voor langere periodes. Ideaal voor zee omgevingen met een hoge mate van vervuiling van micro-organismen (harde vervuiling: zeepokken). Het voldoet aan de strengste nationale, communautaire en internationale regelgeving van de Internationale Mariene Organisatie (IMO).

 

AANBEVOLEN GEBRUIK
Ideale formulering voor toepassing op aluminium rompen of waar koperformuleringen onverenigbaar blijken met substraat.

 

GOEDKEURINGEN EN CERTIFICATEN
Goedgekeurd door Lloyd's Register, als TBT-Free Anti-Fouling System, door ABS & RINA. Certificaten kunnen op verzoek worden verstrekt.

 

BESCHIKBARE VERPAKKING
1L, 2.5L, 5L en 20L metalen bussen.

 

DENK AAN EEN GROENE MENTALITEIT

Het SeaQueen Extreme coating is gebaseerd op een ander werkingsprincipe dan de gebruikelijke oplossingen die op de markt zijn. Het vermindert de hechtingskracht van mariene organismen omdat de oppervlaktestructuur op nanoschaal wordt gewijzigd. Mocht er prompt toch iets op de romp komen dan kan dit door te gaan varen schoon gevaren worden, En als de boot tijdje stil ligt is het zeer eenvoudig te verwijderen.


Duidelijk een slechte giftige antfouling verf gebruikt

Testpanel 

TDS bladen

Veiligheids bladen

Gecertificeerd