SeaKing fouling release system vermindert de hechtingskracht van mariene organismen

wij voorkomen voor u met onze bionano coatings, fouling release systems & Antimicrobiële coatings aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, verkleuring & virussen. En zorgen wij ook voor schone lucht.


Sea King TDS EN V 260719
8 downloads

Markt van toepassing

SeaKing fouling release system


SeaKing fouling release system
De ultieme epoxy fouling release coating. Lage wrijving, superieure afgifte en langdurige nanotechnologie gedreven coating. Bevat geen metalen (IV). Gebaseerd op polydimethylsiloxane gemodificeerde epoxies, als de nieuwste vooruitgang in mariene coatings. Afgezien van hun amfifiele gedrag en verbeterde duurzaamheid, worden ze gekoppeld aan glycol-eenheden om de waarden van oppervlaktespanning die eiwitten of micro-organismen biologische ankers afstoten, fijn af te stemmen. Bespaart brandstofkosten door het verlagen van de luchtweerstandscoëfficiënt. Hoewel een fouling release coating, de elementen van foulings prestaties zijn duidelijk, zonder zelfpolijzende erosie.

Aanbevolen gebruik
biocidevrij, Tin (IV)-vrije antifouling coating voor zeilboten, speedboten, jachten, binnenvaart schepen.

Goedkeuringen en certificaten
Goedgekeurd door Lloyd's Register, in overeenstemming met de eisen en normen van het imo antifouling systeemverdrag. Certificaten kunnen op verzoek worden verstrekt.

 

BESCHIKBARE VERPAKKING
5L-eenheid (Totaal 5 liter in twee metalen jerrycan, 4:1, A:B per volume)

20L-eenheid (Totaal 20 liter in twee metalen jerrycan, 4:1, A:B per volume)

 

DENK AAN EEN GROENE MENTALITEIT

Het SeaKing fouling release system is gebaseerd op een ander werkingsprincipe dan de gebruikelijke oplossingen die op de markt zijn. Het vermindert de hechtingskracht van mariene organismen omdat de oppervlaktestructuur op nanoschaal wordt gewijzigd. Mocht er prompt toch iets op de romp komen dan kan dit door te gaan varen schoon gevaren worden, En als de boot tijdje stil ligt is het zeer eenvoudig te verwijderen.
Testpanel

TDS bladen

Veiligheids bladen

Gecertificeerd