bio nano Hout coating

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis kantoor"

Hout NL
53 downloads

bio nano Hout coating


BIO nano hout coating 1.6 waterbasis is een transparant, kant en klare coating die hout, steen en beton tegen fysische en natuurlijke chemische schade beschermt.

BIO nano hout coating 1.6 waterbasis vormt een permanente monomoleculaire laag binnen de haarvaten, zonder ze volledig te sluiten, zonder wijziging van de oorspronkelijke aspecten van het materiaal.

BIO nano Hout coating is zeer hydrofoob en oleofoob (water- en vuilafstotend), heeft sterke anti-hechtingseigenschappen, is onzichtbaar, reukloos, vertraagt ​​UV-verkleuring, is bestand tegen temperatuurschommelingen, is dampdoorlatend, organisch, heeft een extreem duurzame effect en is milieuvriendelijk. 

BIO nano Hout coating aanbrengen voor  optimale bescherming. De hydrofobe en oleofobe eigenschap heeft het effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie en water niet aan het oppervlak hechten. Het hout wordt minder snel vuil en omdat vuildeeltjes zich niet aan het oppervlak hechten, kan het oppervlak gemakkelijk worden gereinigd door het schoon te spuiten met een grote waterstraal ("Easy to-Clean" effect). De BIO nano hout coating kan op elk houten oppervlak worden aangebracht zolang het oppervlak schoon, droog en vetvrij is.