Hout coating

Hout NL
9 downloads

Hout coating


Hout nano coating op waterbasis

BIOnano Coat 1.6 waterbasis is een transparant, kant en klare coating die hout, steen en beton tegen fysische en natuurlijke chemische schade beschermt.

BCIOnano Coat 1.6 waterbasis vormt een permanente monomoleculaire laag binnen de haarvaten, zonder ze volledig te sluiten, zonder wijziging van de oorspronkelijke aspecten van het materiaal.

BIOnano Hout coating is zeer hydrofoob en oleofoob (water- en vuilafstotend), heeft sterke anti-hechtingseigenschappen, is onzichtbaar, reukloos, vertraagt ​​UV-verkleuring, is bestand tegen temperatuurschommelingen, is dampdoorlatend, organisch, heeft een extreem duurzame effect en is milieuvriendelijk. 

BIOnano Hout coating aanbrengen voor  optimale bescherming. De hydrofobe en oleofobe eigenschap heeft het effect dat vuildeeltjes zoals vet, olie en water niet aan het oppervlak hechten. Het hout wordt minder snel vuil en omdat vuildeeltjes zich niet aan het oppervlak hechten, kan het oppervlak gemakkelijk worden gereinigd door het schoon te spuiten met een grote waterstraal ("Easy to-Clean" effect). De BIOnano Hout coating kan op elk houten oppervlak worden aangebracht zolang het oppervlak schoon, droog en vetvrij is.