Glas coating

BIOnano Coat 2.0 Glas coating


EIGENSCHAPPEN

 • Permanente transparant coating
 • Duurzame bescherming
 • Hydrofoob
 • Onderhoud kostenbesparend
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Bescherming tegen algen, schimmelontwikkeling
 • 5 jaar garantie

 BIOnano Coat 2.0 Glas is een transparante coating en geschikt voor toepassing op alle niet poreuze ondergronden. BIOnano Coat 2.0 vormt een permanente monomoleculaire laag op de ondergrond, veredelt de ondergrond en beschermt het tegen het verouderingsproces.

 

GEBRUIK

 BIOnano Coat 2.0 is geschikt voor alle niet poreuze materialen zowel binnen als buiten. 

 Toepassingen voor BIOnano Coat 2.0 zijn:

 • Vensterglas
 • Keramische tegels
 • Alle edele metalen zoals RVS, koper, brons, messing enz.
 • plastics, trespa

 

 

TECHNISCHE GEGEVENS

 Appearance:     clear colourless liquid

Density:           0,8 kg/l

Solvent base:   isopropylalcohol

Flash point:      >80 °C

Shelf life:         18 months from delivery date, at 20 °C

Container size:  5-20-200-1000 L

 

TOESTAND VAN HET SUBSTRAAT

De oppervlaktes moeten droog en vet vrij zijn. Vooraf schoonmaken met ProfiBright reinigers of met BioClean Natural of BioClean Liquid voor het ultieme eindresultaat.

 

APPLICATIE

BIOnano Coat 2.0 wordt geleverd als gereed product.

Afhankelijk van het substraat kan BIOnano Coat 2.0 kan worden aangebracht met een microvezel doek of met een spuitpistool met variabele sproeikop. De waterafstotende prestatie van het substraat hangt af van de hoeveelheid, die op de oppervlakte wordt aangebracht en is ondergrond afhankelijk.

BIOnano Coat 2.0 moet worden aangebracht bij een omgevingstemperatuur van + 5°C tot + 35 graden Celsius en een relatieve vochtigheid tussen 30 % - 80 %.

Breng BIOnano Coat 2.0 in droge omstandigheden aan. De gemiddelde dekking is ca. 15 ml per m2.

Tijden de applicatie kleine hoeveelheden van de originele container in de applicatie container decanteren. BIOnano Coat 2.0 Glas/Keramiek is vinger droog na ongeveer een uur en heeft volledige uitharding na 2 dagen

 

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

 De instructies op het bijgevoegde veiligheidsinstructieblad moeten altijd worden gevolgd.

 

TECHNISCHE SERVICE

Onze applicatie afdeling is beschikbaar om technische vragen inzake performance, gebruik en chemische specificatie te beantwoorden.

Deze technische informatie vervangt niet het bijbehorende veiligheidsblad. Alle technische gegevens zijn gebaseerd op praktische ervaring. Het is niet algemeen verplicht, omdat de praktische omstandigheden variëren. Gebruikers moeten hun eigen tests uitvoeren. Aangezien het gebruik van dit product buiten onze controle is, accepteren wij alleen aansprakelijkheid voor de consistente kwaliteit.

 

Toepassingen

Winkelruiten, woningruiten, glas in het algemeen. De BIOnano coating is uitermate geschikt voor bovenstaande glasoppervlakken, omdat het een anti-statische coating is zal bijvoorbeeld het beeldscherm van de televisie of laptop  veel minder snel stoffig worden. Het wordt sterk afgeraden om op zeer oude gebruikte douchedeuren nanocoating aan te brengen in verband met de huidschilfers die op de deur blijven plakken en heel moeilijk zijn te verwijderen. Een oude zeer gebruikte douchedeur is gewoon niet schoon te krijgen, daarop BIOnano coating aanbrengen zal geen effect hebben, de nano coating zal niet duurzaam werken.

 

Ontvetten

Wij adviseren te ontvetten en verder schoon te houden met ProfiBright reinigers, ProfiBright glas is een 100% biologisch afbreekbare gebruiksklare glasreiniger die ontvet, ontsmet en schoonmaakt in één. Secuur het gehele oppervlak reinigen met ProfiBright, ook goed de hoeken behandelen, een paar minuten laten drogen, eventueel met een droge schone doek afvegen en daarna wordt de BIOnano glas coating aangebracht. Sprayen en met een microvezeldoek het gehele oppervlak raken met de nano coating.