Speedgrade Wrap - Finsulate duurzaam en 100% biologisch afbreekbaar

WIJ VOORKOMEN VOOR U MET ONZE BIONANO COATINGS, FOULING RELEASE SYSTEMS & ANTIMICROBIËLE COATINGS AANTASTING VAN AANGROEI, VERVUILING, VOCHT, VERKLEURING & VIRUSSEN. EN ZORGEN WIJ OOK VOOR SCHONE LUCHT.


Speedgrade folie/wrap
15 downloads

Finsulate "Speedgrade" antifouling Wrap, Nooit meer schuren, Nooit meer gif in onze vaarwateren


Finsulate Speedgrade antifouling folie/wrap is een fysieke barriëre tegen aangroei van mosselen en zeepokken. De zelfklevend folie wordt als een “wrap” op de romp van een schip aangebracht. Door de fijne microvezelstructuur op het oppervlak wordt aangroei zeer verhinderd. Er wordt een wrap in plaats van verf gebruikt als antifouling. Zo komt er geen gif in het water. De ‘stekeltjes’ van de wrap zorgen ervoor dat aangroei de romp niet kan bereiken. Ze isoleren de romp. En mocht er toch wat op het oppervlak komen, dan wordt dit eenvoudig weggeveegd.

 

De Speedgrade wrap - Finsulate is ontwikkeld voor (semi) planerende jachten en snelle commerciële schepen. De Finsulate Speedgrade antifouling folie/wrap is geoptimaliseerd op snelheid. Hierdoor is het product wel wat gevoeliger voor aangroei op (zout) water. De aangroei is eenvoudig weg te vegen met de meegeleverde hulpmiddelen (in het water), of met hogedruk (alleen met water) tijdens het liften.

Levensduur MINIMAAL 10 jaar. 5 jaar product garantie.

 

Klik hier voor de Brochure


Deze boot heeft finsulate antifouling wrap