Seagrade Wrap - Finsulate product van het jaar 2018-2019 Hiswa

WIJ VOORKOMEN VOOR U MET ONZE BIONANO COATINGS, FOULING RELEASE SYSTEMS & ANTIMICROBIËLE COATINGS AANTASTING VAN AANGROEI, VERVUILING, VOCHT, VERKLEURING & VIRUSSEN. EN ZORGEN WIJ OOK VOOR SCHONE LUCHT.


Seagrade folie/wrap
14 downloads

Finsulate "Seagrade" antifouling folie/wrap, Nooit meer schuren, Nooit meer gif in onze vaarwateren


Seagrade Wrap - Finsulate product van het jaar 2018-2019 Hiswa

De Seagrade wrap - Finsulate is ontwikkeld voor toepassingen op windmolens, boten en constructies die langer dan 5 jaar in het water moeten blijven. Denk aan zonnepanelen op zee, offshore constructies, staalconstructies maar denkt u ook aan b.v. FPSO’s of grote vrachtschepen. Daarnaast kan dit product interessant zijn voor bijvoorbeeld Booreilanden, catamarans die lang niet overal uit het water gelift kunnen worden. Met de Finsulate Seagrade antifouling folie/wrap is een levensduur van minimaal 10 jaar is zeker haalbaar

 

De Finsulate Seagrade antifouling folie/wrap is aangepast aan de vereiste lange levensduur die bij, bijvoorbeeld, offshore constructies nodig zijn. Hiervoor zijn extra beschermingen tegen UV en droog/nat cyclivan essentieel van belang. Maar ook grotere zee gaande schepen, moeilijk te liften jachten, windmolens op zee.

 

Wij komen ter plaatse om uw eigendommen te beschermen met een van onze duurzame maar vooral biologische producten. Dit kan in een wrap vorm zijn, maar ook in de vorm van een coating behoort tot de mogelijkheden!!!

Finsulate "Seagrade" antifouling folie/wrap, Nooit meer schuren, Nooit meer gif in onze vaarwateren.

Voor de brochure (klik hier) ðŸ“‘