Datasheet BIOnano steen

Beton NL
2 downloads

Datasheet bionano steen


Omschrijving

1 component coating op basis van BIOnanotechnologie. Deze coating zorgt ervoor dat het behandelde oppervlak vrij blijft van beschadiging of aantasting door natuurlijke elementen zoals water, vuil, zonlicht en reduceert de natuurlijke groei van algen, schimmels en mossen. Ook heeft de coating een sterk isolerende werking, hierdoor kunt u uw investering gemakkelijk terugverdienen op de besparing op uw energierekening. Lees hier meer over op de pagina warmteverlies.

 

Toepassing

Alle soorten Steen zoals, natuursteen, dakpannen, muren, gevels, schuttingen, ornamenten en steen in het algemeen.

Advies

Maak de ondergrond Alg, Schimmel en Mos vrij met hogedruk, borstel en reinig het oppervlak met ProfiBright. 

Inhoud

Verkrijgbaar in 1 / 5 / 30 / 100 en 1000 liter verpakkingen.

1 liter is voldoende voor 10 vierkante meter.

 

Gebruiksaanwijzing

Spuit de Steen Coating met een lagedrukpomp, op een droge en zonnige dag (minimaal temp 15 graden), op het te behandelen gebied. Laat het behandelde gebied minimaal 1 uur drogen. Indien gewenst, kunnen wij deze behandeling ook voor u uitvoeren, voor meer informatie over dergelijke behandeling kunt u contact opnemen.

 

Veiligheidsinformatie

Voorzorgsmaatregelen zoals die van toepassing zijn bij chemicaliën dienen te worden nageleefd. Indien dit product in contact is geweest met de ogen, dient men meteen met de oogleden open, enkele minuten te spoelen onder stromend water. Raadpleeg een arts als symptomen blijven aanhouden.