NANO COATING AANBRENGEN

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis kantoor"


Hoe nanocoating aan te brengen?

Nano coatings zijn eigenlijk geen doe het zelf product en daarom raden wij dan ook ten strengste aan om het aan te laten brengen door specialisten. Ook gezien garantie kunt u het beter laten doen ipv zelf te gaan doen!! Maar als u het toch zelf wilt doen, hier onder uitleg.

U kunt de nano coating aanbrengen door middel van sprayen, roller, microvezeldoeken. Het is belangrijk dat u het juiste gereedschap bij de hand heeft zodat u de coating/wrap zo goed mogelijk kunt aanbrengen en zonder dat er lucht bubbels (bij de wrap) ontstaan.

Nano coating aanbrengen: Gezondheid en veiligheid

• Voordat u met uw voorbereidende werkzaamheden begint, moet u ervoor zorgen dat de ruimte waarin u werkt voldoende geventileerd is.
• Zorg ervoor dat u de juiste beschermingsmiddelen draagt. We raden een veiligheidsbril en rubberen handschoenen aan.
Bij nader onderzoek de afgelopen jaren zijn veel zaken een stuk duidelijker geworden. De coatings van NanoProf's gewoon biologisch afbreekbaar. Het is namelijk niet giftig en er vindt geen chemische reactie plaats bij blootstelling aan licht (fotolyse) en water (hydrolyse). En er zitten geen stoffen in de coating die zich gaan ophopen in de mens, dier of natuur.

Inspectie voordat u de nano coating gaat aanbrengen

Het is cruciaal dat de oppervlakte waar de nano coating op geplaatst zal worden in goede staat is. Controleer daarom op beschadiging, krassen, deuken of andere aanwijzingen dat de coating niet goed aan de ondergrond kan worden geplaatst.

Nano coating aanbrengen: voorbereiding

Een goede voorbereiding is essentieel als u nano coating wilt aanbrengen. Wanneer uw boot geen deuken of krassen heeft kunt beginnen met het proces, maak als eerst uw boot schoon met een hogedrukreiniging om de algen en kalkaanslag te verwijderen. Als u deze laag niet verwijdert kunt u de nano coating niet goed aanbrengen. Als u het niet zeker weet of uw boot schoon genoeg is, vraag dan advies aan NanoProfs via het contact formulier

Het aanbrengen van de wrap / nano coating

1. nano-coating) Controleer nogmaals of het oppervlak nog steeds vrij is van stof en vuil dat mogelijk rondzwierf. Indien mogelijk vraag hulp aan een tweede persoon, dit is niet noodzakelijk maar maakt het nano coating aanbrengen proces wel gemakkelijker.

2. antifouling wrap) Controleer nogmaals of uw handen schoon zijn en verwijder vervolgens de achterkant van de nano coating. Zodra de achterkant is verwijderd, zal de lijm kleverig worden en ervoor zorgen dat de antifouling wrap op de boot blijft plakken. Wij raden u aan om in het midden te beginnen en langzaam naar de uiteinden van de boot toe te werken. Zorg ervoor dat u alle lucht laat ontsnappen en uw wrap perfect glad is. Als er lucht vast zit nadat u de wrap geplakt heeft is het belangrijk om dit direct te verwijderen. U kunt een lucht bobbel verwijderen door er een kleine snee in te maken en daarna direct weer glad te strijken.

Aangebrachte nano coating controleren.

Na het aanbrengen van de nano coating is het cruciaal dat u het laat controleren door een professional. Neem contact met ons op contact en wij zullen controleren of u de nano coating juist heeft aangebracht.

Waar is BIO Nano coat vuil en waterafstotende vloeistof(FEN) tot nano brandwerende coating goed voor?

En wat is BIO Nano coat vuil en waterafstotende vloeistof(FEN) tot nano brandwerende coating eigenlijk?

Nano vloeistof is een coating, die de b.v. uw (auto) ruit beschermt tegen vuil en water. 

Hoe werkt het? De NANO deeltjes stoten vloeistof af. Heb je weleens een bloemblad gezien waar de douwdruppels vanzelf vanaf rollen? Dat komt vooral door de NANO deeltjes! Dit zelfde principe werkt ook met nano vloeistof op je autoruit, raam, boot, hout, zonnepanelen, metaal, steen, douchewand. 

In de winter gaat nano vloeistof ijsvorming tegen op je (auto) ruiten. Dit betekent dat water minder hecht op ruiten, die zijn behandeld met Nano vloeistof. Dus de kans op bevriezen is veel beperkter. Minder krabben in de ochtend is later van bed en een beter humeur. Je hoeft namelijk minder lang in de vrieskou te staan.

In de zomer heb je met nano vloeistof minder last van vuil en vliegen op je ruit. Nano vloeistof is vuil afstotend en daardoor hoef je minder vaak je ruiten schoon te maken. Ideaal toch?

Maar het grootste voordeel is nog dat je nauwelijks je ruitenwissers hoeft te gebruiken op de snelweg wanneer het regent. De nano COATING stoot het regenwater af en dat is al een ervaring op zich. Beter zicht tijdens het rijden met zware regenbuien en veel mensen kunnen zich minder concentreren met de ruitenwissers aan. Nano vloeistof is dus veiliger in het verkeer. Omdat nano vloeistof water afstotend is, wordt het ook veel gebruikt in badkamers en boten.


aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating