NanoProfs » Speedgrade wrap

FINSULATE SPEEDGRADE ANTIFOULING FOLIE/WRAP

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis "


Speedgrade folie/wrap
577 downloads

Finsulate Speedgrade antifouling folie/wrap, Nooit meer schuren, Nooit meer gif in onze vaarwateren


Finsulate Speedgrade antifouling wrap is een fysieke barriëre tegen aangroei van mosselen en zeepokken. De zelfklevend folie wordt als een “wrap” op de romp van een schip aangebracht. Door de fijne microvezelstructuur op het oppervlak wordt aangroei zeer verhinderd. Er wordt een wrap in plaats van verf gebruikt als antifouling. Zo komt er geen gif in het water. De ‘stekeltjes’ van de wrap zorgen ervoor dat aangroei de romp niet kan bereiken. Ze isoleren de romp. En mocht er toch wat op het oppervlak komen, dan wordt dit eenvoudig weggeveegd.

De Speedgrade wrap - Finsulate is ontwikkeld voor (semi) planerende jachten en snelle commerciële schepen. De Finsulate Speedgrade antifouling folie/wrap is geoptimaliseerd op snelheid. Hierdoor is het product wel wat gevoeliger voor aangroei op (zout) water. De aangroei is eenvoudig weg te vegen met de meegeleverde hulpmiddelen (in het water), of met hogedruk (alleen met water) tijdens het liften.

Levensduur MINIMAAL 10 jaar. 5 jaar product garantie.


Deze boot heeft finsulate antifouling wrap

aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating, speedgrade, lakegrade, seagrade, Finsulate antifouling wrap, finsulate