Vanwege de huidige omstandigheden als gevolg van het coronavirus zijn sommige pakketten daardoor langer onderweg. Wij vragen uw begrip.

NanoProfs » Seagrade wrap

FINSULATE SEAGRADE ANTIFOULING FOLIE/WRAP

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis "


Seagrade folie/wrap
PDF – 57,2 KB 609 downloads

Finsulate seagrade antifouling folie/wrap, Nooit meer schuren, Nooit meer gif in onze vaarwateren.


Seagrade Wrap

Finsulate product van het jaar 2018-2019 Hiswa

De Seagrade wrap van Finsulate is ontwikkeld voor toepassingen op windmolens, boten en constructies die langer dan 5 jaar in het water moeten blijven. Denk aan zonnepanelen op zee, offshore constructies, staalconstructies maar denkt u ook aan b.v. FPSO’s of grote vrachtschepen. Daarnaast kan dit product interessant zijn voor bijvoorbeeld Booreilanden, catamarans die lang niet overal uit het water gelift kunnen worden. Met de Finsulate Seagrade antifouling folie/wrap is een levensduur van minimaal 10 jaar is zeker haalbaar

De Finsulate Seagrade antifouling folie/wrap is aangepast aan de vereiste lange levensduur die bij, bijvoorbeeld, offshore constructies nodig zijn. Hiervoor zijn extra beschermingen tegen UV en droog/nat cyclivan essentieel van belang. Maar ook grotere zee gaande schepen, moeilijk te liften jachten, windmolens op zee.

Wij komen ter plaatse om uw eigendommen te beschermen met een van onze duurzame maar vooral biologische producten. Dit kan in een wrap vorm zijn, maar ook in de vorm van een coating behoort tot de mogelijkheden!!!

Voor de brochure (klik hier) 📑

 


Neem eens contact met ons op voor een offerte bespreking

aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating, speedgrade, lakegrade, seagrade, Finsulate antifouling wrap, finsulate