Vanwege de huidige omstandigheden als gevolg van het coronavirus zijn sommige pakketten daardoor langer onderweg. Wij vragen uw begrip hiervoor.

NanoProfs » Antifouling wrap » Lakegrade wrap

FINSULATE LAKEGRADE ANTIFOULING FOLIE/WRAP

Innovatief, kostenbesparend en duurzaam in het coaten & plakken  op alle materialen en ondergronden. b.v. "auto, boot, huis "


Lakegrade folie/wrap
278 downloads

Finsulate lakegrade antifouling folie/wrap, Nooit meer schuren, Nooit meer gif in onze vaarwateren


Ook wanneer een jacht af en toe een paar weken op zout water vaart, is in het algemeen ons advies om de Finsulate Lakegrade antifouling wrap te gebruiken. Zeer goede antifouling voor ZOET water, eenvoudig schoon te maken. 

De Lakegrade wrap is ontwikkeld voor toepassing op zoet water en af en toe zout water. In deze omgevingen is de grootste uitdaging om mosselen en algen tegen te gaan. Daarnaast is in (berg)meren nogal eens kalkaanslag een probleem. De Finsulate Lakegrade antifouling folie/wrap voorkomt het grootste deel hiervan en als er toch wat van deze aangroei optreedt, is het eenvoudig weg te vegen of met hogedruk (alleen met water) af te spuiten.

Zie het product datasheet voor samenstellingsinformatie (komt eraan)

  • zoet water en af en toe zout

  • minimaal 10 jaar levensduur

  • voor alle typen (snelvarende)boten

  • 5 jaar product garantie


bekleed met finsulate antifouling wrap

aanbrengen coating, kosten aan poetsen, gladde oppervlakte, seaqueen antifouling, hout coating, finsulate antifouling wrap, gladde oppervlakken, schoon, vuil en waterafstotende, vuil afstotend, oppervlakken schoon te houden, antfouling aanbrengen, solar coating, nanotechnologie, heleboel tijd en kosten, vuilafstotend, waterafstotend, steen coating, wondermiddel, finsulate, geavanceerde nanotechnologie, seaking fouling release coating, zonnepanelen coating, lange tijd, vuil, nano vloeistof, vuil vloeistof,  seaking, vuilafstotend, nieuwe product, beter zicht, nano technologie, brandwerende coating, glas coating, antifouling, antifouling wrap, antimicrobiele coating, antibacteriele coating, speedgrade, lakegrade, seagrade, Finsulate antifouling wrap, finsulate