Voorbewerking is zeer essentieel voor een goed eindresultaat

wij voorkomen met bionano coatings, fouling release systems & Antimicrobiële coatings aantasting van aangroei, vervuiling, vocht, verkleuring, virussen/bacterien. En zorgen wij ook voor schone lucht.

Coatings en wrapping voorbewerking


Voorbewerking is zeer essentieel voor een goed eindresultaat. Het voorbewerken kan bestaan uit het eenvoudig ontvetten van de te behandelen oppervlak tot het vooraf polijsten ervan, zo ook zand/droog stralen behoort tot de voorbewerking.Naast het adviseren over onze duurzame maar vooral biologische BIO nano coatings en de verkoop van het ''op de HISWA product van het jaar 2018-2019 winnende'' Finsulate antifouling folie/wrap zijn we hoofdzakelijk een coating/wrapping applicatiebedrijf die BIOnano coatings en BIO antifouling-wrapping op aanvraag aanbrengt. Wij nemen het hele proces van voorbewerking, aanbrengen van de coating/wrap en controle op ons. Het hele project wordt dan door onze specialisten uitgevoerd.

 

Onze mensen hebben al verschillende jaren ervaring in het voorbewerken en het coaten/wrappen van de meest uiteenlopende materiaalsoorten. Het coaten kan zowel binnenshuis als ook buiten worden uitgevoerd. Echter buiten bent u sterk afhankelijk van de weersinvloeden. Voor alle coatings geldt dat de oppervlakte de eerste uren niet aangeraakt mag worden; het mag dus ook niet regenen.

 

Wij tonen u graag de mogelijkheden van onze duurzame BIOnano-coatings/wrap voor uw toepassing! Zie hiervoor in het menu de bijbehorende vervolgpagina's. Heeft u als nog vragen stel ze ons gerust en we zullen samen kijken naar de vele mogelijkheden want die zijn oneindig.